Vanja Wikström Momtrepreneur

Vi får hoppas att röstläggarhatten passar i dag
Goder morgon hörrnini! Jag drar igång den här torsdagen med lite fräsi fräsi-bilder. De togs i går, men jag ser på pricken likadan ut i dag. Ni kan ju det där med att jag inte orkar hitta på nya outfits varje dag; hittar jag nåt som känns extra kul så hänger de plaggen med både en och två (och tre och fyra och fem och...) dagar.
Tycker jag fick till det väldans vårigt och fint måste jag säga. Med massa färg dessutom, det blir man ju automagiskt på bra humör av.
Pjucks / Converse
Brallor / Gina Tricot
Topp / Gina Tricot
Skinnpaj / Mango
Vägg / En av mina å Jossans favvosar, precis vid Drömmis. Så snygg ju!
Fick dock städa lite innan den var helt plåtningsredo. Bjussar därför på en BTS med en städande la mama som bonus!
I dag ska jag spendera större delen av dagen i en ljudstudio. Vi ska spela in voice overs till ett helt gäng Babyloonzprogram som släpps snart, så det blir till att ta på sig röstläggarhatten. Hoppas den passar.
Kommer bli stenkul. Hoppas ni också får en skojig dag!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Johanna

Hej Niklas och Vanja!
Jag undrar när ni kommer lägga ut filminspelningen där ni (Niklas) skulle prata och berätta mer om sin insomni. Det är länge sen ni sa att ni skulle göra det. Hoppas det blir snart.
Ha en bra dag i studion!

Svar: Hej Johanna! Bra att du påminner oss, ska försöka hinna med det inom kort. Så mycket just nu bara. Men det kommer, jag lovar! KRAM! <3
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - Emilia

Det kan ju vara en av de bästa grejerna dock, när man hittat nån outfit som alltid känns spot on och bara kör på den. Som en succéblus! Fast en hel outfit! Superfin är du :)!

#3 - Ida

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAAAAAR!!!!! <3 <3

#4 - Emma

Du är så tjuuuusig😍 Och åter igen dina smycken...dröööm! Väntar med spänning på läsa om dom😍👌🏻

#5 - Kristina

Alltså Vanja du är såå himla VÅRSNYGG!! 🌟🌟🌟Älskar outfiten o tycker nyansen på håret är SÅ najs!! Blir sjukt sugen på lite rosaskimrande hår själv ✨🌸✨

#7 - Tea

Jättesnygg är du, som vanligt! :) Jag älskar verkligen jackan - är det månne en modell som finns att köpa nu? Kikade i Mangos webbshop men hittade ingen som såg exakt ut som den här så det kanske är en äldre modell? Tack så hemskt mycket på förhand för svar!

Svar: Taaaack! Köpte den runt jul, så den kanske inte finns kvar. :-/
Vanja Wikström Momtrepreneur

#8 - emzi

De där byxorna är så fina :D