Vanja Wikström Momtrepreneur

Trixigt med tidsresor & nu ska jag bli proffs!
God morgon! Just nu sitter jag och min lilla familj med allra största säkerhet på Urban Deli och mumsar lördagsfrulle. Har dock ingen bild därifrån eftersom jag tidsinställt detta inlägg och det ju fortfarande är trixigt det där med tidsresor - trots att vi verkligen lever i space age numera. Så ni får en bild från gårdagens LJUVLIGA lurre med Fyran istället.
Och! Har ni sett min SJUKT SNAJDIGA väska, förresten? Ni vet ju att jag snöat in som satan på Rebecca Minkoff den senaste tiden, och även denna godbit kommer från henne. Jag såg den på nätet, blev blixförälskad - och nu bor den hemma hos mig. Eller, på min höft snarare. Bär den jämt för tillfället, älskar mönstret och tycker den bjussar på vardagsglädje deluxe.
Men. Det här skulle ju inte handla om min väska, utan om min dag. Som kommer bli sjukt rolig tror jag. Jag ska nämligen gå en floristkurs på Medborgarskolan. HUR kul lördagsgrej? Älskar ju blommor som ni vet, och det vore så himla roligt att lära sig lite mer så att man blir snäppet bättre på att plocka ihop vackra buketter i blombutiken. Så i dag ska jag bli proffs. Häng med på Insta Stories vettja: @vanja_wikstrom.
Vi hörs senare, det kommer faktiskt ett inlägg lite senare i dag som flera av er önskat - och som dessutom går i linje med helgens blomtema. Håll utkik!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Ulrika

Kul med kurs, inspirerande att lära något nytt som bryter av lite från vardagen. Väldigt vardagsglädjigt och "njutningens år"! :)

Svar: Jaaaa, precis! det var SÅ kul! :-D
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - Emilia

1. kul med kurs, nu vet jag vad du gjorde med Linda, haha! 2. Älskar Jossans scarf runt handleden!??

Svar: He he, yes! Coming up i el blood tomorrow! ;-) Och JAAAA! Hon e så racker stylish den där Jossan alltså... Inspo deluxe! <3
Vanja Wikström Momtrepreneur