Vanja Wikström Momtrepreneur

Som en klubbad säl
God morgon på er! Yes, I KNOOOW att klockan är närmre lunch än frulle, men för mig har dagen inte riktigt kommit igång. Eller, snarare - JAG har inte riktigt kommmit igång.
Känner mig lite som en klubbad säl i dag faktiskt. Hade ju en rätt så trist start på gårdagen (TACK för alla fina kommentarer ang min sjukt obehagliga dröm, blir så stolt varje gång ni berättar att ni kan relatera. Vi måste prata mer om det här med alkoholproblematik!), och sen var den FULLFULLFUUUULLSMOCKAD med grejer som krävde väldigt mycket energi.
Jag spelade in 15 barnlåtar till Babyloonz på fem timmar, det är FEM LÅTAR per timme, 12 minuter per track. Extremt koncentrerat arbete, med andra ord. Som krävde väldigt mycket energi och koncentration. Skitkul såklart, men tog mycket kraft.
Efter det var det Cubus-middag som verkligen var APTREVLIG. Jag satt bredvid mysiga FF (som äääälskade Fuck It-skalet på min mobil, härligt att det får godkänt av en så fräsig modeprofil woop woop) och denna rara ärta till stylist som jag aldrig träffat förut men som var SÅ härlig att ha som dinner partner in crime! Jag dokumenterade hela kalaset rätt friskt på Insta Stories under gårdagen, så om ni är nyfikna på hur en PR-middag går till kan ni slinka in på min Inspirationstagram och hänga med. 
Maten var fantastisk och sällskapet oklanderligt, men rent energiskt tog det såklart också en hel del på krafterna att gå in i sitt mest sociala mode, liksom. Så i morse när jag vaknade var jag helt slut. Har inte riktigt hämtat mig än.
Och i dag är ju Stora Mötesdagen, vilket inte riktigt känns så himla lyckat faktiskt. Ett blev dock precis ombokat till nästa vecka, så det känns ganska skönt. Två möten kvar, det fixar jag nog.
Nu ska jag dyka in i mailboxen, vi ses om ett tag igen. Tänkte till exempel posta receptet på Linas Matkasse-middagen ni blev så taggade på i går. Coming soon!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - V

Bromsa!!!

Boka av saker som ska ske i morgon, så att du får tid till återhämtning. Skjut inte upp den så viktiga återhämtningen nu.

#2 - Bella

Det där ser så gott ut!Och glöm inte att ta det lugnt ibland, det är så viktigt.

http://nouw.com/bellss