Vanja Wikström Momtrepreneur

Mötesbonanza, bloggflytt (!) och nyfödingar - min vecka i ett nötskal
Hello darrrlings! ...som jag skulle sagt om jag var typ Alexis i Dynastin (någon mer än jag som minns henne, eller är jag äldst här i el bloggos värld mouhahahaha?). Hursom - hej hej från Drömmis, hoppas ni haft en riktigt fin helg! Det har jag. Den har känts väldigt lång, på ett bra sätt. Tror att det beror på att jag/vi gjort en fasansfullt massa grejer. Men men, helgen får ni som vanligt höra om i ett senare inlägg, förmodligen i morgon.
Tänkte att jag skulle göra ett inlägg om hur min vecka kommer att se ut. Det har jag inte gjort så ofta, men när jag slinker runt i bloggosfären kan jag själv tycka att det är lite roligt att läsa om hur andras veckor ser ut. Vi testar det i dag, så får vi se vad ni tycker (tryck på hjärtat längst ner om ni gillar, bra kompass för yours truly).
Måndag
Eftersom jag å Jossan vill bli mer strukturerade i vårt sätt att jobba har vi bestämt att måndagar mellan 11-15 är Josefin & Vanja-tid. Då ska vi spela in poddisen, gå igenom de projekt vi är engagerade i för tillfället och planera innehåll i våra gemensamma kanaler.
Just nu har vi några grejer vi funderar på att göra som vi tror att ni skulle tycka vore superhärliga, men som kräver lite fix and trix. Återkommer om det! 
Tisdag
Hela dagen kommer jag spendera i en musikstudio, sjungandes barmvisor för Babyloonz räkning. Vi ska nämligen spela in fina versioner av en massa barnsånger vi tycker om, för release på Babyloonz YouTube-kanal och på Spotify.
På kvällen ska jag på en middag som Susanne Histrup anordnar tillsammans med Cubus. Har följt Susanne lääääänge, och har alltid inspirerats till tusen av hennes "From Where I Stand"-pics på Inspirationstagram (se ovan). Massor av färg, mönster och vardagsglädje (spana in leopjucksen MED ÖGON uppe till höger). 
Efter att jag började blogga har jag sprungit in i Susanne ett antal gånger, och hon är alltid rackarns trevlig. Dessutom asdriftig, sånt gillar ju jag. Så middagen blir nog mysig. Jossan ska dit också och det är ju alltid en bonus.
Onsdag
På morgonen kommer en kompis som har en byggfirma hem till oss för att kika på de elementskydd som vi gärna vill att han bygger. Resten av dagen är full av möten.
Jag å Jossan har en lunch med en tjej som vi hoppas ska kunna förverkliga en av de idéer vi har jag nämnde ovan. Sen ska jag på två möten på raken hos mitt youtubenätverk United Screens.
Tycker egentligen inte alls om när det blir såhär många möten på en och samma dag - det ÄTER ju upp ens tid - men ibland blir det bara så. Då får man göra det bästa av det och planera runt det.
Har upptäckt att nåt jag verkligen måste vara vaksam på för att inte jobba för mycket, är att planera in ÄNNU mindre grejer per dag än vad jag gjort hittills. Just därför att det ALLTID dyker upp minst tre grejer från vänster som man inte hade räknat med, men som ändå liksom behöver göras.
En perfekt planerad vecka innebär därför en överfull vecka eftersom dessa vänstergrejer alltid letar sig in. Så from denna vecka ska jag planera in ännu mindre per dag, så att det blir lagom när vänstergrejerna också ramlat in. Känns bra. Jag lär mig ju hela tiden hur jag ska lägga upp det här nya OSTRESSADE livet.
Torsdag
På tal om möten: på torsdag ska jag på ett asroligt sådant! Inom kort kommer jag nämligen att byta bloggportal, nu är allt klart och endast det tekniska (som att flytta över bloggen) är kvar. På torsdag ska jag därför träffa mitt nya "gäng", vilket ska bli SÅ KUL! Någon som vågar sig på en gissning vart jag tar vägen...?
Fredag
Då är det lunch med "Fyran" igen, woohooo! Jag, Maggie, Forni å Jossan ses ju då å då över en lurre och inspirerar varandra. Väldigt härligt. Nåt som är extra superdupermegahärligt just denna gång, är att vi kommer vara fem - för MAGGIE HAR FÅTT BEBIS! Två veckor gammal är den lille godingen, ska bli extremt kul att få träffa honom - och att få höra hur Maggie upplevt första tiden som päron.
Ja, så ser delar av min vecka ut i korta drag. Men nu är det fortfarande bara måndag, och dessutom ganska snart dags att plocka upp grodan på föris. Innan dess tänkte jag bränna av ett gäng mejl, kirra blogginlägg och diska mina och Jossans kaffekoppar. Det fixar jag nog. Kram så länge!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Anonym

Jag gissar att du ska bli en del av Loppigänget😊

Svar: Spännande gissning! :-)
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - Lotta

Jojjomen visst minns man! Nix pix du är inte äldst. Några år äldre är jag, eller några och några kanske 10+ men ålder är ju bara en siffra ha ha.

Svar: UNDERBART med någon som till och med är äldre än jag i el bloggos värld ha ha!;-) ÄLSKART! Wiiiii! :-D Och JA - ålder är verkligen bara en siffra, ålder schmålder liksom! :-D
Vanja Wikström Momtrepreneur

#3 - Lisa Jungqvist Larsson

Spännande vecka du har framför dig! Hoppas den blir superkul och inspirerande! Jag tror nog faktiskt också Loppi ;)

#4 - Clara, Bossbloggen

Tycker det är lika roligt att läsa om andras planer som att skriva om dem själv. Ger en fin känsla av att få hänga med i vardagen och också inspirerande att läsa om andras jobb med att hitta balansen till det här mer ostressade arbetslivet, Så det får du gärna göra fler gånger :D <3

#5 - Klara

ALLTID lycka när man ser att ett nytt blogginlägg av Vanja publicerats<333

Svar: Nämen! <3<3<3<3 RARING! :-D
Vanja Wikström Momtrepreneur

#6 - Åsa

Jättekul att läsa om din vecka:) Tur att du känner inom dig när det blir för mkt, du har kommit långt i din utveckling redan ang det, så klokt och inte minst bra jobbat. Tänk på allt du åstadkommer än det du inte gör ofta, för det är ändå mkt:) Vågar mig inte på en gissning, dock tror jag att du kommer överraska oss:) Vilket grym 4-gäng ni är!

#7 - Susanne Histrup

Håller tummarna för DV!

Svar: Gullplupp! <3
Vanja Wikström Momtrepreneur

#8 - Anna

Alltså Alexis, Blake och Chrystal... vilka minnen 🙈😊

Svar: Jaaaa! Alltså det var SÅ ljuvligt att bildgoogla Alexis, slank in på Falcon Crest också och herreminjeeee vilka minnen! ;-D <3
Vanja Wikström Momtrepreneur

#9 - Martina

Super roligt och inspirerande att höra om din vecka 👏

#10 - Johanna

Well.. du är i klass med de stora profilerna på United influencers 😊 men tror inte att du är påväg dit ändå :/ vet för lite portaler för att kunna ge en ordentlig gissning.

#11 - mariaanderzon.se

Spännande med ny portal för dig, hoppas på någon bra och användarvänlig. För din skull hoppas jag på Elle, Amelia, Mama eller DV ❤︎

#12 - Amanda

Läser gärna fler sådana här inlägg med veckans planer, mysigt!

#13 - Cornelia

Kanske Mama nu när Kitty som var den mest färgstarka försvann, de behöver nån ny rolig! Is that clear? CHRYSTAL CLEAR!

Svar: Ha ha, spännande gissning! Och TACK! <3 :-)
Vanja Wikström Momtrepreneur