Vanja Wikström Momtrepreneur

Mitt livs första (men inte sista!) yoghurtbollar
                                                                                           I samarbete med Linas Matkasse
Hurra, hurra, hurra, HURRAAA! Linas Matkasse lanserar nu en sprillans ny kasse med fokus på ekologiska råvaror - Linas Originalkasse 70% Eko - så grymt! Och hörrni, ni som blir taggade på detta kan testa att klicka hem den för prova på-priset 599 pix (ord pris 999 kr). Då får ni dessutom en snajdig skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245 kr) på köpet. Inte dumt. (Gäller enbart nya kunder.) Första leverans är 28 maj, klicka in er här och ange kod TACKVANJAS för att ta del av erbjudandet.
Missa inte heller Linas Matkasses andra superhärliga matkassar med upp till 50% rabatt på första leveransen och med en gratis välkomstgåva på köpet. De erbjudandena hittar ni här, och även där anger ni kod TACKVANJAS.
Och för er som redan provat Linas Matkasse men gärna vill testa igen, slink in här vettja, så bjussas även ni på ett finfint erbjudande.
Vi har ju använt Linas förut, och det är alltid lika spännande att se vad som finns i kassen. Ännu härligare blir det såklart att plocka upp varorna när 70% av dem är ekologiska. I ekokassen är det framförallt rena råvaror, och inte så mycket halvfabrikat.
Innehållet anpassas efter säsong, men vissa varor är alltid ekologiska - som t ex kyckling och kött (alltid svenskt dessutom), mejerivaror, potatis, pasta, bönor med mera.
De gånger vi lagat Linas rätter har vi alltid varit impade av hur smarrigt det blivit. Recepten är verkligen bra, på riktigt. Den här gången gav vi (okej, Niklas...) oss på en Bulgurpilaff Biriyani Masala med mandel och yoghurtbollar.
Här ovan ser ni även den fräsiga skärbrädan som man får på köpet just nu.
Det gick snabbt (pluspoäng), det var vegetariskt (pluspoäng för oss flexitarianmänskor) och det var annorlunda. Alltid kul att äta nåt man liksom inte skulle kommit på att göra själv.
Och tadaaa - såhär blev det! Visst ser det gott ut?
Det var det, kan jag tala om. Första gången i mitt liv som jag ätit yoghurtbollar dessutom. Men inte sista. Smarrylarry! Och kolla kolla - linneservetterna var på plats dessutom. Vuxenpoäng deluxe.
Ni vet ju sen länge att jag och Niklas vurmar nåt enormt för ekologisk mat. Att köpa och äta ekologiskt gör gott både för kropp, själ och planet. Sen vi fick barn blev det ännu viktigare.
Och nu finns det alltså en ekokasse hos Linas Matkasse, love it! Sjukt smidigt att få maten levererad hem till dörren dessutom, allt som underlättar vardagen är guld värt.
Och nu då - ni som inte testat Linas Matkasse tidigare kan klicka in er här för att ta del av erbjudanden kring både Linas Originalkasse 70% Eko och övriga kassar. Ange kod TACKVANJAS.
Ni som är återkommande kunder men som är taggade på att få en extra bra deal, ni klickar in er här och anger TACKVANJAS ni också. Happy shopping & happy cooking!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Matilda

Ser såå gott ut!! Saknar Niklas mat på youtube förresten

#2 - Anonym

Åh vad gott det ser ut! Man kan inte få receptet? ;)

Svar: Coming up senare i dag! :-)
Vanja Wikström Momtrepreneur

#3 - Julia

Det ser supergott ut! kan man få recept? :)

Svar: Coming up senare i dag! :-)
Vanja Wikström Momtrepreneur

#4 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Ser gott ut verkligen :), säkert något för min familj :)

#5 - Caroline

Så fina bilder och maten ser verkligen god ut. :)

#6 - Sara

Hej Vanja! En icke matrelaterad fråga, vad har du för strl på din fluffiga tröja som du har på dig från monki?=))

Svar: Strl M, så att den blir lite härligt loose! :-)
Vanja Wikström Momtrepreneur

#7 - Marie

Hej! Jag undrar om du vet vad den färgglada tavlan bakom dig heter? Och vart är den köpt? Är den från Desenio? Har letat och letat där men hittar inte :) Kraam!

Svar: Det är vår kompis Filippa som gjort den: http://www.filippaedghill.com :-)
Vanja Wikström Momtrepreneur