Vanja Wikström Momtrepreneur

Misslyckade nakenplåtningar och SKA jag och Niklas ha ett andra barn?
God morgon och happy clappy PODDISDAG! Ni FÅR INTE missa detta avsnitt faktiskt, jag tror det kanske kan vara det bästa vi spelat in!
Ni får höra den rafflande fortsättningen från förra veckan - hur har Niklas reagerat på min önskan om ett andra barn? Vi bjussar också på väldigt personliga stories om misslyckade nakenpreggoplåtningar (Vanja) och lika misslyckade sexy selfies (Jossan). Dessutom avslöjar Jossan att hon är kär!
 
Vi hittas där poddar finns. Och hörrni, missa inte att gilla oss på Facebook - där kommer det inom kort att dyka upp en rackarns lyxig tävling!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Astrid

Hej Vanja liten fråga om loppisen på söndag, är det krav på att ha swish eller funkar det med kontanter! Jättebra poddis den här veckan föresten <3

Svar: Det funkar bra att ha kontanter, men vi kommer inte ha någon växel. Så ta med små sedlar, det kommer inte vara dyrt. ;-) Kram!
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - Johanna

På tal om avsnitt 100. Mitt önskemål är tyvärr väldigt arbetsdrygt men skulle vara roligt om ni blickade tillbaka i vissa gamla avsnitt. Spela upp någon snutt här och där för att kommentera och spinna vidare. Men det hundrade avsnittet får oberoende ämne gärna vara gottiga 2 timmar :D <3

Svar: Bra idé Johanna, om vi inte får till det till avsnitt 100 ska vi garanterat göra det en annan gång! :-)
Vanja Wikström Momtrepreneur

#3 - Amanda

Lyssnade på avsnittet idag och älskade det! Sexavsnitten blir ju ALLTID bäst! :D