Vanja Wikström Momtrepreneur

Måndagsomelett och bokdrömmar
Hej från Drömmis! Har haft en riktigt bra måndag so far med poddisinspelning och häng med Jossan. Och den här poddisen blev SÅ BRA! Kanske vårt bästa avsnitt någonsin faktiskt, tyckte vi båda ha ha. Vi delar med oss av SÅ många personliga och roliga anekdoter och pratar om alltifrån misslyckade nakenpreggoplåtningar (Vanja) till lika misslyckade sexy selfie-sms (Jossan). Ni MÅSTE lyssna på onsdag!
Efter poddisinspelningen körde vi en måndagslurre med kombinerad planering inför kommande projekt. Jossan gick loss på en räksallad...
...och jag på en bondomelett. ÄLSKAR omelett, som ni nog vet vi det här laget. Kan inte för mitt liv förstå att inte fler caféer och restauranger erbjuder denna smarriga och nyttiga ljuvlighet till maträtt.
Utöver att det (såklart, som alltid) var rackarns mysigt att hänga med Jossan, så fick vi också enormt mycket gjort. Vi har ju båda många bollar i luften med projekt som ska rattas åt höger och vänster, så ibland blir det så att vi VILL mycket med Josefin och Vanja, men hittar liksom inte tiden.
Dessutom är det så många olika roliga grejer som vi vill göra tillsammans, så det har ibland varit svårt att veta vad vi ska ta tag i först. Var fokuset ska ligga, och hur vi ska prioritera. Men det gick vi igenom i dag, vilket var SÅ skönt.
Nu har vi en plan för poddisen, för vilka kanaler vi vill satsa på, vad vi ska göra i dem och vilka projekt som känns viktigast att ta tag i först. Ofta kan det ju bli så att man liksom nästan känner sig översvämmad när det finns många möjligheter att ta tag i, och det kan vara svårt att veta hur prioritetsordningen ska se ut. Då MÅSTE man sätta sig ner, ha gott om tid och gå igenom de olika möjligheterna en efter en. Då brukar det klarna rätt snabbt vad man ska ta tag i först, och vilka som får stå på vänt.
Det vi (bland annat) kom fram till i dag är att vi sätter vår Youtube-kanal på vänt, för att istället kunna ha tid att fokusera på det vi i nuläget tycker känns som det allra viktigaste JoV-projektet utöver poddisen - nämligen vår gemensamma bok. Vi tänker att det blir en vansinnesinspirerande livsstils/självhjälpsbok som ger de verktyg (vi anser) att man behöver för att kunna skapa sig det liv man vill ha. 
I dag spikade vi skelettet, nu ska Sanna sätta tänderna i formen så att vi har en fin presentation att skicka ut till förlag - och sen gäller det! Vi hoppas och tror (såklart he he #DreamBig) att vi kommer få napp på vår bokidé. Och målet är att koka ihop det härligaste receptet någonsin för hur man kan skapa sig det där livet man inte känner att man behöver ta semester ifrån. En riktig inspirationsbibel, liksom. Hoppas, hoppas att ni är lika taggade som vi!
Oooops! Ser att klockan är mycket! Föris stänger kl 16 i dag så jag måste rusa iväg och plocka upp grodan. Kram!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Åsa

Spännande med allt du skriver om ovan! Kommer lyssna såklart. Och jag är definitivt en av era kunder att köpa boken när (inte om;) den blir utgiven. Heja er och kämpa vet jag att ni gör. Eran blandning av personligheter (så lika men ändå olika i många delar), din ovanligt skarpa talang för skrift tillsammans med smittande ínspo kan inte bli annat än super. Omeletten kommer finnas på många ställen i olika former inom en snar framtid tror jag. Kram och ha en fin vecka:)

Svar: TACK bästa bästa du för grym pepp! Blir vansinnesglad! <3 GULLPLUPP! :-D
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - Emelie

Den ser supersmarrig ut, precis sådär blek en vill att den ska vara ju! Vad var den fylld med?

Svar: SÅ god! Fylld med skinka, ost och potatis. :-)
Vanja Wikström Momtrepreneur