Vanja Wikström Momtrepreneur

Lurre med Fyran och första goset med Baby A
Happy clappy Friday hörrni! Hoppas ni har det redigt gött i solen, och att den skiner på er alla oavsett var ni bor. Vädret i dag är ju MAGISKT. Pang! ...så kom sommaren, typ.
Hursomhelst. Min fredag har varit sjukt mysig so far. En stor del av den spenderades med Fyran (min, Jossans, Maggies och Fornis lunchklubb), och då KAN det liksom inte bli annat än härligt.
Kanske dock att vi får utöka Fyran till Femman, eftersom MAGGIE FÅTT ETT KIDDO! Och i dag var första gången jag fick träffa honom utanför magen. Han är två veckor färsk i denna värld, och så ljuvligt god. Låren, ser ni LÅREN?! #DörEnSmula
Fina mamma Maggie!
Eftersom Maggie alltså fått en liten goding inledde vi såklart med presentutdelning.
Av mig fick hon en praktiskt present, och en mer gullfokuserad. Den praktiska var kräkdukar i bambu. Vi använde typ en miljon såna, och de var tvungna att tvättas konstant. Så ju fler man har därhemma att varva med desto bättre, tänkte jag.
Forni å Jossan förundras över gullighetsnivån på presenterna. Bara utsidan på paketen skulle liksom räcka för att få all världens gullighetsmätare (om de nu finns? Eller finns de? De borde finnas, mysigt ju.) att slå i taket.
Den här lilla sommaroutfitten (syns inte på bilden men det var små MINISHORTS #DörEnSmulaIgen) var min mer gullfokuserade present. Älskar den lilla apan och bananerna! Och den landade ju perfekt, för Maggie berättade att hon faktiskt varit och klämt på precis just det här kittet eftersom hon tyckte att det var så fint. Hurra! Mysigt när man prickar rätt. Inte lätt ju, alla tycker ju om olika "stil" på sina bebisar.
Av Jossan fick Maggie bland annat en Happitude-tröja.
...som det stod Hot Mama på. SÅ rätt!
Vi käkade på Il Molo i Gallerian och gick loss på en massa mumsiga förrätter. Efter 9 månaders avhållsamhet på en massa plan var det gött att få GÅ LOSS tyckte Maggie. I know the feeling. Så vi gick loss.
Jag å Jossan delade sen på en pizza med sparris (MUMS!), medan Maggie och Forni smarrade tonfisk. 
Kombon pizza, grymma brudar OCH klappa minibebis blöjrumpa var ett hat trick i loveliness.
Ja, ni ser ju. Loveliniess.
Över en rackarns massa smarrig mat pratade vi om bland annat om Maggies förlossning (såklart), som dessutom gått och blivit viral med 350 000 visningar (!) på TRE dagar.
Se klippet här, det är oerhört fint och man får följa med från det att vattnet går inne på 7 Eleven tills dess att baby Arnold är ute ur magen. 
Vi snackade också om märkligheten i att så mycket av ansvaret för att det ska bli / inte bli en bebis läggs på oss kvinnor (iom den nästan obefintliga floran av preventivmedel för män), och om hur min kejsarsnittsresa skiljde sig från Maggies vaginala förlossning. 
Intressanta ämnen och intressanta brudar att snacka med = lååååång lurre. Vi sågs halv ett, och blev kvar till tre. Vi måste nog börja luncha oftare tror jag.
Självklart pratade vi också en hel del om den bransch vi alla befinner oss i; vad som händer i den just nu, hur vi jobbar, hur olika varumärken jobbar, skiftningar och trender. Det är vansinnigt roligt för mig (som knappt har en enda kompis annars som läser bloggar eller lyssnar på poddar, de har liksom ingen aning om vad sjuttsingen det är jag pysslar med) att prata med andra som är insatta i branschen.
En riktig guldgrupp, denna Fyra (eller okej, Femma nurå). Så driftiga, så smarta, så inspirerande - men kanske framförallt SÅ sköna att hänga med. Heja Fyran!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Enna

Låter som en riktigt trevlig lunch!

#2 - Maria

Är setet från HM? Superfint!

Svar: Yes, från HM. SÅ gulligt! Conscious collection. <3
Vanja Wikström Momtrepreneur

#3 - Clara, Bossbloggen

Ser superhärligt ut! Är en så fin grej att kunna hänga med bloggkollegor som fattar hur det är att jobba med detta. Är fantastiskt men också väldigt speciellt 😀

#4 - evelina.itgirls.se

Jag älskar verkligen stilen på dina bilder. Ljusa och färgglada och främst inte brusiga. Jag blir så glad av dina vardgsinlägg.
Jag undrar vad du har för kan era? Alltså vad du fotar dina inläggsbilder med? Och om du redigerar dina bilder efteråt? 😊💕

Svar: å men TACK! :-) Jag har en Sony RX100 version IV. Den är superbra, en kompaktkamera som tar jättebra bilder och dessutom filmar snyggt. Dyr, men toppen, särskilt om man (som jag) inte pallar ta med sig en jättekamera med stort objektiv ut. Sen använder jag appen VSCO och filter HB1. Kram!
Vanja Wikström Momtrepreneur

#5 - Emzi

Det är verkligen bäst att hänga med annat folk som skriver blogg. De verkligen förstår vad man snackar om! Och blir inte irriterade då man vill ta bilder!

Svar: Ha ha, PRECIS! <3 :-D Väldigt skönt!
Vanja Wikström Momtrepreneur