Vanja Wikström Momtrepreneur

Härlig inspo för gravidisar!
Hörrni! Jag gjorde en superrolig intervju för ett tag sen för sajten Gravidstil.se som nu finns ute. HUR underbart förresten att det finns en sajt dedikerad helt åt preggostil? LOVE IT, önskar att den hade funnits när jag själv var preggofierad. Det var SÅ svårt att hitta någon form av inspiration alls på stilfronten då.
Så heja heja fantastiska Angelica som styrt upp Gravidstil.se! Man hittar bland annat tips på tio fina baddräkter som passar gravidmagen, och snygga klänningar till sommarens bröllop.
Med min bakgrund hos GlamMom blir jag ju bara så himla GLAD av att det finns fler som vill skapa härligt och inspirerande innehåll riktat till gravida och ammande.
Och så kan ni såklart läsa intervjun med mig då. Jag bjussar till exempel på mina tre bästa plagg under graviditeten, och hur man ska tänka när det kommer till amningsbhar. Och så en massa annat såklart.
På bilderna ovan var jag i vecka 20 respektive vecka 39 har jag för mig. HUR märkligt att det var Iggy som låg och bakades därinne? Intervjun hittar ni här!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 
#1 - Hanna

Hej! Ville bara berätta att du är med på Blogg.ses lista Bloggvänskaper som kommer publiceras på Blogg.ses startsida nästa vecka. Du kan läsa listan här: https://blogg.se/article/2017/may/bloggvanskaper.html :)

Svar: Men ååååhh vilken mysig lista, SÅ mycket fin energi! KUL! detta ska jag sprida. <3
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - Lisa Jungqvist Larsson

Sjukt bra initiativ att visa gravidmode! Och wow vad fin du var som gravid. Finaste!!

Svar: Eller HUR? Älskar att någon bryr sig om denna förbisedda målgrupp! <3 Och taaaaack, gulle! :-) Vad glad jag blir!
Vanja Wikström Momtrepreneur