Vanja Wikström Momtrepreneur

Här ska det mysas!
Nu tänkte jag att ni skulle få se hur vår nya fräsiga rottingfåtölj ser ut - tadaaaaa! Ovan har ni henne (yes tror det är en hon) i all sin flådiga prakt. Visst är hon snygg?
Tycker att den här fåtöljen känns som GJORD för myshörnet i Bara Vara-rummet.
Den är galet skön, och preciiiiiis en sån man vill sitta i och läsa en bok, bläddra i en tidning eller lyssna på en poddis. (Inte för att det blir så himla många såna stunder här hemma kanske, men med en optimal fåtölj ökar i alla fall chanserna...) En stor bonus är att den är snurrbar. SÅ mysigt, och helt klart poppis från Iggys håll.
Vi hittade den som ni vet på Blocket, ska vi ta å kika på annonsen? Det kan ju vara skoj tycker jag.
Såhär såg den ut i annonsen. Direkt vi såg den kände vi bara "HENNE SKA VI HAAAAA!", och dagen efter gjorde vi ju den apmysiga utflykten och hämtade hem henne.
På plats i Bara Vara!
Man ska alltid, alltid, aaaalltid kolla Blocket och Tradera innan man köper någon dyr inredningsgrej. Känns också mycket mer personligt att hitta något second hand. Dessutom bra för planeten. Värsta hat-tricket i braigheter ju!
Nu ska vi bara få upp lite amplar med växter, bygga elementskydd och kanske hitta en härlig tufsig matta, så börjar det här hörnet ordna upp sig. Visst blev det mysigt?
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - emzi

Jaa! Den blev ju riktigt perfekt! :D

#2 - Liv Ringström

Ser ju så fint och mysigt ut! Stolen är ju inget jag själv hade skaffat men fasiken så bra det blev med den!

#3 - Amanda

Såååååå fin! Jag tycker redan nu att fåtöljhörnet är idylliskt men ni kan säkert få det ÄNNU bättre, det är ni ju experter på! Personligen hade jag inte byggt några elementskydd. Gillar hur elementen ser ut nu och tycker att deras utseende är supercharmigt men smaken är ju som bekant som baken! :D