Vanja Wikström Momtrepreneur

Favoritfrullen just precis nu
God morgon blogoliner! Tänkte jag skulle frukostfresta en smula, och visa er min absoluta favvofrulle för tillfället. Här har ni den!
Och vet ni vad som är så himla, himla bra med den förutom att den är superdupersmarrig? Jo, att den är superdupersnabb OCH superduperenkel! Nu ska ni få detaljerna:
Ta två knäckemackor av sorten Wasa Sesam Gourmet. Obs obs superviktigt att det är just den sorten, sesamfröna tillsammans med avocadon är SÅ gott!
På knäckemackorna mosar ni ut avocado. Sen skivar ni över några små smarriga cocktailtomater, och strösslar finhackad schalottenlök på toppen. Avsluta med chiliflakes, flingsalt och ett drag med pepparkvarnen. Gott, gott, GOTT!
Detta tar tre minuter att kirra och innehåller sånt som är lätt att alltid ha hemma. Bästaste frullen ju!
Jag vill såklart också ha en lyxkaffe till, den gör jag på Oatlys iKaffe istället för på vanlig mjölk. Inte för att det är något veganskt ställningstagande av något slag, utan för att jag helt enkelt tycker att den är så sabla smarrig. Len, gräddig och smörig i smaken. Nom nom.
Det var det hele, hoppas ni fick lite frullspo!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Angelica

Låter ju gott, även om jag är beroende av ost mackor! På vanligt bröd! 😊 Kan du inte också ge tips på vad du brukar äta på vardagarna som vanligast? Jag har totalt tappat lusten till mat o äter mest mackor med ost el ägg, till varje måltid! Supergott med te el kaffe, men knappast bra för hälsan o magen... ha en fin dag!

Svar: jag avskyr dessvärre att laga mat, så på den fronten har jag cirkus noll tips. Niklas lagar all mat här hemma och sen köper vi väldigt mycket färdiglagat (sushi, max, etc). Men Niklas lagar grym mat som både är spännande, smarrig och snabb, kolla in i kategorin Mat i bloggen så får du några tips, och ssen denna spellista på vår YT där Niklas visar hur han lagar några av våra favoriter: https://www.youtube.com/playlist?list=PLKQlU9G9SaYVur-k7FJgqBjJ7QW64IOdl Kraaaam!
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - Jeanette

Åh vad gott. Är lite galen i knäckebröd nu för tiden :) Var ett tag sen jag åt just det knäckebrödet, så det får jag köpa nästa gång. Sååå gottit!

#3 - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Så gott önskar att min mage klara av avokado