Vanja Wikström Momtrepreneur

En påminnelse om Njutningens År hittas nu på vår vägg
                                                                                     I stolt samarbete med Framkalla
Som ni vet är ju 2017 Njutningens År. Nåt jag och Niklas verkligen försökt ta fasta på, och lyckats rätt bra med so far tycker jag. Vi har rest och varit lediga med vår lilla familj, men framförallt har vi varit bättre på att ta vara på nuet.
Ett bra sätt att bli ännu bättre på att ta vara på nuet, är att påminna sig själv om varför det är så himla viktigt. Till exempel genom att omge sig med bilder från fina minnen man skapat tillsammans. Som den här tavlan till exempel.
Jag gjorde den i appen Framkalla. Valde nio bilder från mitt Inspirationstagramflöde, la en passande ram i varukorgen (ÄLSKAR att man får hela paketet med poster OCH ram om man vill, underlättar ju så mycket!) och tryckte på Beställ. Ungefär så enkelt var det. Tog 2 minuter. Perfekt sysselsättning under en reklampaus i soffan på kvällen.
Det finns en massa fina saker man kan beställa i appen; olika typer av posters, kylskåpsmagneter, fotoremsor och retroprints (tänk polaroidbilder, SÅ fina! Såna beställde jag också...). Det är sjukt enkelt och smidigt och leveransen var blixtsnabb. Faktiskt chockerande snabb ska jag vara ärlig och säga. Jag trodde det skulle ta längre tid att få hem saker som ju specialbeställts och printats enbart för mig. Men jag beställde på onsdag kväll och kunde hämta ut paketen på fredagen. BRA!
I dessa digitala dagar känns det ännu lyxigare att omge sig med "riktiga" bilder, tycker jag. Och jag älskar den här tavlan! Nio bilder från Portugallien, som varje dag påminner oss om hur härligt vi hade det där, att 2017 är Njutningens År - och att vi ska ta vara på stunden och på varandra. Och se till att fylla året - och livet! - med ännu mera njutning, såklart.
Min plan är att göra en ny poster lite då och då, när vi skapat nya minnen. Så byter man ut den allteftersom, och ser till att det blir en uppdaterad påminnelse om att njuta av livet.
Tänker också att det blir en bra klapp på sin egen axel, varje gång man byter ut postern. Att det liksom blir som ett kvitto på att man verkligen anstränger sig för att göra livet så bra det bara går, och att ständigt uppleva fler fina saker tillsammans.
Och vet ni vad? Jag har lyxen att ge er blogoliner 15% rabatt på ALLA fina saker man kan beställa i appen Framkalla, härligt va? Ni slinker bara in här och laddar ner appen, sen anger ni kod vanja15 för att få rabatten.
Perfekta presenten till sig själv, sin familj, sina kompisar - eller varför inte hinta till partnern att det ju snart är Mors Dag, och vad passar då bättre som gåva än fina bilder på familjen? Rabatten gäller tom 11/5, så passa på vettja!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Emilia

Vilken väldigt smart grej att kunna köpa ram på samma ställe! Jag avskyr annars den delen, jag orkar inte mäta och kolla och komma ihåg så till min tavelvägg köptes X antal felmåttade posters och ramar.. Suck! Är der Iggys klänning förresten? Så himla fin, påminner mig om stora, gamla slott :)

Svar: Eller HUR? Jag orkar aldrig heller mecka med mätning osv, vill ha ett enkelt å färdigt paket he he. :-D Ang klänningen så är det faktiskt min gamla, men numera är den Iggys. Jag fick den som liten när jag ville ha en "prinsessklänning". Tycker den är så himla snygg, älskar färgen! Och du - fastnade SÅ länge på din blogg och IG i går, du är så begåvad ju mänska! <3 Så fina bilder, så mycket kreativt (nattygsbordet! älskar!) ochs å fina gaddningar... Kram och ha en ljuvlig helg!
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - Madelein Larsson Wollnik

Åh blev sugen på att testa men den fanns inte för Android

Svar: Kommer snart, hälsar de på Framkalla! <3
Vanja Wikström Momtrepreneur

#3 - Emilia

Så snäll du är, tack!!
Mina syskon har också fått liknande så fina prinsessklänningar men ändå alltid fastnat vid de fula leksaksaffärsvarianterna i silkigt tyg med dåliga sömmar.. Typiskt, haha!
Trevlig helg! Kram!

#4 - mariaanderzon.se

Vad fint ni fått i Iggys rum, ser magiskt ut ⭐️💫

Svar: Å men tack! I det hörnet är det fint... ;-)
Vanja Wikström Momtrepreneur

#5 - emzi

JA! Jag vill verkligen ta och få lite riktiga bilder av alla som ligger i telefonen :D

#6 - Amanda

SÅ bra ju! Gulligt och personligt! :D