Vanja Wikström Momtrepreneur

En ny familjemedlem
Kolla här då, vi har blivit med misse! Säg hej till vår nya familjemedlem Katten Jansson som vi hittade på loppis i går för en ynka hunka.
Hela familjen är redan ofantligt förtjust i Jansson, och vi har dessutom hittat väääärldens bästa plats för henne (honom?) i Bara Vara-rummet. Ska såklart ta lite bilder så att ni får se. Coming soon i el bloggo!
Hoppas ni haft en göttig helg annars, det har vi. Den blev inte alls som vi hade tänkt oss (sjukdom satte P för vansinnesdansande på faster Olivens brakfest i går kväll (vi spenderade kvällen i soffan istället), men vi tar igen lite skoj i dag genom att gå på Swedish Young Chef Award där Sveriges bästa kockelev ska utses. Smarrig middag står på schemat.
Och - bara för att förtydliga om någon blir tokig på oss för att vi rör oss ute bland folk fast vi är sjuka (det har ju hänt förr he he) - så är det enbart Niklas som är sjuk. Han har en sabla seg bihåleinflammation tyvärr, och eftersom vi har ett sjukt viktigt möte för Babyloonz räkning på tisdag gör han vad han kan för att bli så frisk som möjligt tills dess. Då får dessvärre brakfesten stryka på foten, men en tidig middag på lokal funkar.
Hinner nog inte skriva några fler inlägg i dag, men vi hörs i morgon igen. Kram tills dess!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 
 
#1 - Louise

Så himla fin bild. :)

#2 - Amanda

Så himla fin! Bra namnval med! ;)

#4 - Clara, Bossbloggen

Underbara bilder! Hoppas N kryar på sig, bihåleinflammation är verkligen ingen höjdare. Kram!

#5 - Maria

Tipst mot bihåleinflammation - ånga! Ånga ansiktet och massera runt bihålorna. Tycker verkligen själv att det hjälper, kanske för att det hjälper att lösa upp sekretet lite.

Svar: Ja, det testade han faktiskt, att lägga sig i ett hett bad funkade också för att få bort trycket när det var som värst. TACK för tips och omtanke! <3
Vanja Wikström Momtrepreneur

#6 - Anna

Om han inte redan testat så är sinova och sinupret mkt effektiva. Naturläkemedel som finns på apoteket.

Svar: Hmmm, nä de har vi inte testat, tipsar! Tack! <3
Vanja Wikström Momtrepreneur