Vanja Wikström Momtrepreneur

Drömmigaste loppisen ever!
Nu kommer lite bilder från söndagens Josefin & Vanja-loppis, en magiskt mysig dag! Här hade vi precis rattat klart allting inne på Drömmis, medstjälparen Iggy var såklart också på plats.
Oklart hur mycket han hjälpte till dock, men som alltid var det rackarns gölligt att liksom ha honom i sin omedelbara närhet. Goda unge.
På väggarna satte vi upp våra telefonnummer så att fyndarna kunde swisha.
Och såhär fint blev det när allt var klart!
Drömmis, ombyggt till klädbutik!
Givetvis bjussade vi på godis, så skålar med gotte stod utplacerade lite här å var.
Ha ha! Vi hade bara ett "J", så jag fick heta Vanya för dagen. Ganska snajdigt iofs. Kanske ska byta?
Redan någon halvtimma innan vi öppnade var det många fina poddeliner utanför som radat upp sig. Iggy gick ut och inspekterade.
Och när vi skulle börja släppa in så var det GALET lång kö, crazy bananas! Jag filmade när alla gjorde vågen, den filmsnutten hittas ett par inlägg ner på vår Facebooksida. Jag å Jossan var lite chockade över hur många ni var som dök upp faktiskt. Och RÖRDA!
När vi öppnat dörrarna släppte vi in så många som det gick, sen fick vi köra "en in, en ut" så att det inte skulle bli kaos. Kändes ju himla fräsigt måste jag säga. Vi var tydligen lika heta som Trädgården! ;-)
Allt såldes för 20, 50 eller max 100 spänn. Vi ville verkligen att alla som kom skulle känna att de gjort rediga kalasfynd. För pengarna vi skramlade ihop tänker vi pimpa Drömmis och göra kontoret ännu finare så att vi kan skapa ännu härligare innehåll där.
Och kolla här då! Några av loppisfyndarna har lagt upp bilder på det de fick med sig på sina Inspirationstagrams och / eller bloggar. SÅ kul att se!
Här har min ÄLSKADE Marc Jacobs-väska hamnat hos fina Elin till exempel. Hon fyndade även min skinnpaj, ett gäng skor, en klänning - ja, en maaaaassa fint helt enkelt. Så kul att se att mina gamla darlings får leva vidare i nya kärleksfulla hem.
Och kolla här då! Rakele är en redig toppsnäcka i min rosa kappa, och Jossans jeans.
Hon fick även med sig min väska och mina pjucks. De kommer få ett bra hem hos henne.
TACK alla som kom, och TACK för all fin energi ni gav! Det var så galet kul att få träffa er, hoppas vi kan styra upp en livepoddis snart så vi får ses igen. Love you! Mmmwwaah!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Rakele

Men åh vad gullig du är, tack så jättemycket! Älskar de nya plaggen <3

#2 - Sassa

Hejsan!
Vill bara fråga om er youtube kanal är lagd på is? Saknar att se din härliga familj och vardag i rörlig bild.
Ha en fin helg!

Svar: Finis! Vi har inte haft tid de senaste veckorna, men det kommer en massa videos snart. Fint att du saknar oss. <3
Vanja Wikström Momtrepreneur

#3 - Josefin

Använt mina nya grejer heeela veckan! Leopardringen <3 å allt det andra fina! Å alla som var på loppisen var SÅ gulliga, inga armbågar någonstans. Powerpuffpuss!

Svar: Meeen åååååhhh! Blir SÅ glad! Har älskat den där leopardringen, så fint att mina gamla älsklingar får nya härliga hem! TACK för att du kom! <3 :-D
Vanja Wikström Momtrepreneur

#4 - Emilia

åhåhå jag ser riktigt många guldkorn på klädstängerna, hoppas att de nya ägarna skrattar sig lyckliga, haha! Kram!

#5 - Emelie

Var så kul att komma på er bloppis! Strosade runt igår i den underbara långklänningen jag köpte av dig (svart, långärmad med rutigt och prickigt mönster) och idag är det den kortärmad randiga tröjan från lee som jag köpte av dig som har fått klätt mig :) och alltså Iggy är ju bara bedårande underbart söt och go!!

Svar: Ååå men underbaring! tack för att du kom! och HUR fin är inte du min Lee-tröja?! Och HUR fin blogg har du inte? Dina bilder alltså, ÄLSKART! <3 PUSS!
Vanja Wikström Momtrepreneur

#6 - posters från nordicprintstore.se

Kul med egen loppis. Förstår att kön blev så lång med alla dessa fina grejer <3

#7 - Emelie

Sv: Men alltså åh tack så himla mycket!! Betyder mycket att få höra det från dig <33