Vanja Wikström Momtrepreneur

Viktigaste semesterplagget
Den som trodde att det viktigaste plagget i semesterpackningen var badbrallor trodde fel, som synes. God morgon från Portugallien!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - emzi

Haha sötnosarna!

#2 - Jenny

Hoppas ni har en fantastisk semester! Tänkte fråga dig hur du ställer dig till att vissa förskolor har förbjudit supermandräkter? Jag har aldrig riktigt reflekterat över det tidigare men kan på nåt sätt tycka det är märkligt med dessa inbyggda muskler. Jag menar det motsatta vore ju helt sjukt dvs typ en klänning med inbyggda bröst..
Kram

Svar: Halloj! Har aldrig ens reflekterat över det, men känner spontant att supermandräkter inte känns obehagliga. Visst är det lurigt med de inbyggda musklerna när man tänker på det, men för mig är det nog viktigare hur de beter sig när de har dem på sig. Ska kidsen börja skjuta vilt omkring sig och slåss blir det direkt obehagligt tycker jag, men får de superkrafter så att de kan vara extra snälla känns det bra. Jag ser inte supermandräkter som manliga, utan givetvis kan tjejer lika gärna ha dem på sig, så för mig är musklerna liksom inte kroppsförhärligande på ett manligt sätt utan mer som en del av leksaken, som att Pippidräkten kommer med peruk, eller sjörövardräkten med ögonlapp. Så länge alla päron låter alla ungar leka med d olika dräkterna utan att dela in dem i manligt och kvinnligt blir de bara leksaker, och inget mer. Kram!
Vanja Wikström Momtrepreneur

#3 - Amanda

Underbara!