Vanja Wikström Momtrepreneur

Tre saker som gör mig glad denna Happy Friday
  • Det viskas om att det ska bli en ANDRA SÄSONG av magiska Big Little Lies, wooohooo! Bokstoryn som miniserien baseras på hinner ju bli klar på de sju avsnitt som hittills gjorts, men författaren har blivit tillfrågad om att skriva en fortsättning. Så nu hoppas vi på det! Dessutom - inte ofta man springer på en serie där nästan SAMTLIGA intressanta (huvud)roller är kvinnliga. Så ur ett feministiskt perspektiv tycker jag också att det är på sin plats att vi får en fortsättning av BLL, så att den sneda statistiken vad gäller manliga och kvinnliga karaktärer som har nåt intressant att säga jämnas ut åtminstone en smula.
 
  • Och hörrni. På tal om feminism. Har ni inte sett ovan tal av lysande författaren Chimamanda Ngozi Adichie än, så GÖR´T. Bara GÖR´T! Och maila klippet till de ni (förhoppningsvis inte) har omkring er som tycker feminism är nåt dåligt, eller nåt som kanske "inte behövs längre".
  • Den här boarden på min Pinterest (litet kollage ovan av det som finns där). Det är Bara Vara-rummets board, och sakta men säkert fylls den med saker som förhoppningsvis ska få flytta in i rummet även irl. Än så länge håller vi bara på att skissa, men känslan vi vill få till tycker jag redan finns där. Snart ska vi börja klicka hem grejer och bygga upp världens härligaste matsal med tillhörande myshörna! Är vi på rätt spår tycker ni?
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Anonym

hej! :)
en liten rolig fråga :) hur träffades du och Jossan? hur blev ni vänner? :) hade också önskat att jag hade en vän som jag kunde dela samma intresse med, typ som ha en podd tillsammans eller bara känna en som också bloggar för då kan man ju ge varandra tips =)
hoppas du får en bra helg =)

Svar: Lyssna på poddisen som heter "frågepoddis - ska vi ha barn 2017", där berättar vi. Gå med i power babesgruppen på Facebook som Jossan skapat, där finns massor med brudar som bloggar och som vill nätverka. Puss!😽
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - emzi

Vilket fantastiskt tal!

#3 - Johanna

Jag har också en fråga (Elaine har frågestund och såg en så bra fråga där). Vilka egenskaper, som du nu redan kan se, har Iggy fått av dig respektive Niklas?

Svar: Superbra fråga, ska svara på den i bloggen. Kram! <3
Vanja Wikström Momtrepreneur

#4 - Hanna Louise

Åh, fler sådana här inlägg, tack! : D

Svar: Vad kul att du gillar! <3
Vanja Wikström Momtrepreneur

#5 - Amanda

Gillade videon till viss del men störde mig tyvärr alldeles för mycket på hur cis-normativ och transexkluderande den var så stängde av den efter en stund. Kan dock säkert vara bra för de som inte är så insatta i feminismen!

Tror absolut att ni är på rätt väg med inredningen, matsal blir perfekt och er smak är ju helt suverän! :D

#6 - Anna

Hej! Var kommer korgstolen ifrån? :)

Svar: Från Ikeas nya Stockholmsserie 😻
Vanja Wikström Momtrepreneur

#7 - Moa

Åh älskar såna här inlägg! Blir så pepp ju!

#8 - Felicias mode

Jag läste faktiskt boken som ligger som grund för serien Big little Lies tidigare i vår, kan knappt vänta innan jag får sätta tänderna i serien! Boken var super! <3

#9 - Louise

vet du vart bordet är ifrån? hur fantastiskt!!

Svar: Från Trademark Living! :-D
Vanja Wikström Momtrepreneur