Vanja Wikström Momtrepreneur

Torsdagen i bilder
I torsdags förenade jag nytta med nöje, vilket bland annat innefattade en lunch med min bonusbrorsa Tomato (han heter Tomas men Tomato är ju så mycket skojigare att ropa på stan #VärnaVardagsglädjen).
Tomato jobbar nämligen med A House, och efter att ha hört så mycket om det vid familjemiddagarna var det sjukt kul att äntligen få komma "hem" till Tomato och se vad han (och övriga i hans team såklart) jobbat så hårt med så länge.
Jag fick en personlig rundvandring i detta högst kreativa hus, där en härlig mix entreprenöriella företag sitter under samma tak; exempelvis Ivy Revel, APPRL och Splay. Det är lite som en jobbklubb, där små och stora företag kan hyra in sig, och tillsammans skapar dessa små- medel- och stora företag en spännande stämning i ett väldigt spännande hus (gamla Arkitekthögskolan).
I A House finns även ett gäng svincoola lokaler som kan hyras för event osv, känslan är väldigt Berlin-ig. Mycket betong, neon, och...
...skrufsiga trappor. ÄLSKART! BRA JOBBAT brorsan!
A House är också strösslat med fräsig konst lite här å där. Den här gubben tror jag är lite av deras hustomte.
Hmmm. Det slår mig nu att jag varit med på samtliga bilder hittills i det här inlägget, vi kanske ska bryta av med något annat nu? Passar rätt fint, eftersom jag efter min mysiga lunch med Tomato slank bort till PR-byrån Spoil Concept som har kontor i A House, och som hade pressdag i torsdags.
Kolla vad fint de hade gjort! Nejlikor å brudslöja - fantastiskt snyggt ihop!
Hos Spoil Concept visades höstens nyheter upp, och den här kappan från Baum und Pferdgarten var så fin att jag ville ÄTA UPP DEN! Okej, näää det ville jag inte. Men jag ville verkligen verkligen verkligen sno med den hem. Ingen har väl undgått min kärlek för leopardmönstrade ytterlagg va? Så ni förstår ju min förälskelse. Och spana in ÄRMARNAAAA!
Det var ett rackarns snyggt inrett kontor/showroom måste jag säga. Den här stolen är ju BANANASFIN! Filippa på Spoil sa att den var formgiven av Ernst Billgren, vilket ju känns superfrämmande tycker jag (var är alla djuren liksom?), men det kanske stämmer? Sjukt fin var den i alla fall.
Den här rackaren var inte heller så dum tycker jag. Skulle gärna få flytta hem till oss.
Tyckte att det kunde vara på sin plats att ta en bild på mig själv i miljön jag befann mig i, nåt som man på filmspråk kallar för "establishing shot". Gick sisådär eftersom jag såg ut som en vindögd galning. #KattBlandModeHermelinerna
Tog en till bild, och då gick det bättre. Phu.
Som ni vet är jag på jakt efter min nya signaturdoft. TACK för alla tips jag fått förresten! Har sniffat mig igenom tiotals parfymer på Arlanda under de senaste resorna till Portugal och Bali tack vare era tips, men tyvärr inte hittat Angels ersättare. Men vet ni vad? DET GJORDE JAG I TORSDAGS!
Jag fick sniffa på en av de parfymmärken som Spoil Concept representerar, och DÄR VAR DEN! Jag hittade MIN NYA DOFT! Blev nästan orimligt happy clappy. Har blurrat den på bilden dock som en liten cliffhanger...
När jag var klar på Spoil sa jag hejdå till Tomato, och tog en promenad ner från övre Östermalm ner till...
...NK! Vad handlade jag där tror ni? MIN NYA SIGNATURDOFT såklart! Wooohoooo! Efter att ha känt mig naken och identitetslös på doftfronten i snart två år, tror jag faktiskt att jag hittat en värdig ersättare till Angel. Fortsättning följer såklart i el bloggo, håll utkik i morgon ni som är nyfikna på vad det är för doft...
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - a

åh gamla skolan :') där har en tillbringat mååååånga timmar

#2 - Amanda

Hahaha älskar att du värnar vardagsglädjen genom att kalla en Thomas för Tomato, precis så! :D Inväntar spänt inlägget om din signaturdoft!

#3 - Liv

Åh låter och ser ut som en trevlig torsdag! Å får jag lov att säga att jäklar vilken snygg hårfärg!

#4 - Anne

Blev så inspirerad av ditt ursnygga lila hår att nu har jag gjort samma sak 😄 så kul med färg! tack för inspo!

Svar: Men ååååå! Vad underbart! :-D
Vanja Wikström Momtrepreneur

#5 - Pierre

Kan inte stämma att du är 38 (!) :O Isåfall det här landets fräschaste 38åring ;) Fin blogg! Trevliga bilder :)

Svar: Ha ha, vad fint sagt! Tack å bock! :-D
Vanja Wikström Momtrepreneur

#6 - emzi

Ditt fluff är ju magiskt :D Jag behöver nog en fluffjacka jag :D

Svar: JAA, det behöver ALLA! ;-D Kram Emmzi, så mysigt att se dig här igen! <3
Vanja Wikström Momtrepreneur