Vanja Wikström Momtrepreneur

Snajdiga hängselbyxor, tofslycka och rottingfåtöljseufori
Jamen hallåååååå! Hoppas ni haft en riktigt happy clappy lördag. Det har jag haft. Men min happy clappy lördag får ni som traditionen bjuder läsa om i tisdagens Min Helg I Bilder-inlägg, så nu ska vi fokusera på nåt annat. Nämligen hur jag såg ut i går!
Jag kände mig väldans snajdig faktiskt. Det var lääääänge sen jag hade på mig de här hängselbrallorna, de måste jag ha oftare känner jag. Hängselbrallor är ju liksom ett sånt där plagg som gör att man automagiskt ser lite mer uttänkt ut. Mer "outfit" än bara "kläder", ni vet.
Bra grej att slänga på sig alltså när man känner att man vill vara lite snajdig, men inte orkar eller har tid att komponera ihop nåt superkreativt. Sånt gillar man ju.
Har sagt det förr men säger det igen: är SÅ RACKARNS NÖJD med min smyckesgarderob nu alltså! Känner sån himla glädje varenda gång jag råkar titta ner på mina händer och handleder. Vääääärna vardagsglääädjen!
Och på tal om vardagsglääääädje - HAR NI SETT en sån URGÖLLIG väska jag hittat? För ett tag sen upptäckte jag designern Rebecca Minkoff, och sen dess har jag varit besatt. Hon gör SÅ mycket fint!
Trodde att hon bara designade väskor, men har nu upptäckt att hon gör både smycken och kläder också, oj oj oj - LIVSFARLIGT för plånkan. Men helt rätt märke för mig att lägga stålars på, hennes saker är verklgen fullproppade med sånt som ger mig vardagsglädje. ÄLSKAR denna väska. TOFSARNAAAA!
Just det! Vi skulle ju göra en Momspo. Let´s go!
Hängselbyxor / Monki
Topp / KappAhl
Väska / Rebecca Minkoff
Blommor / Från Drömmis
Fotograf / Drömmis senast inflyttade kollega Christine, TACK!
Nu - dags för soffmyz. I morgon - dags för utflykt till Norrtälje för att hämta hem en SKITSNYGG rottingfåtölj som vi köpte på Blocket i dag. Hoppas den är lika fin i verkligheten som i annonsen. Visar såklart upp den i el bloggo när den tagit plats i Bara Vara-rummet. Fortsättning följer!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Verkligen jättefina hängselbyxor :D

#2 - Christine

Men lägg av, hur gullig är du som länkar till mig??! <3 <3 <3 Så fin outfit också, måste spana in Rebecca Minkoff!!

Svar: Tack själv för finfin insats! 😽 ses på drömmis i veckan!🤗🎉
Vanja Wikström Momtrepreneur

#3 - emzi

Jag måste nog ta och skaffa ett par hängselbyxor åt mig :D

Svar: Jaaa do it! :-D
Vanja Wikström Momtrepreneur