Vanja Wikström Momtrepreneur

När bagaget blir försenat försäkringsshoppar man!
Den här utsikten börjar ni känna igen nu va? SÅ ljuvligt att vara här igen!
Tänkte att det var dags för första Portugallieninlägget, och det får helt enkelt handla om vår Make It Work-start på resan.
På vägen hit mellanlandade vi i Frankfurt, och där stannade nämligen mitt bagage kvar. Så för första gången i mitt liv (nästan 40 bast ju, bra jobbat ändå alla flygbolag!) fick jag vara den där mänskan som står å spanar efter sin väska på bagagebandet låååångt efter att alla andra fått sin. Bara för att till slut motvilligt inse att den inte kommer.
Men! (Varning för käckhet nu.) Inget ont som inte har nåt göttigt med sig heter det ju (typ). Så efter att ha ringt försäkringsbolaget och anmält bagaget försenat slank jag å Niklas till vårt älskade Vivaci (lokala köpcentrat som är magiskt bra) och FÖRSÄKRINGSHOPPADE! Alltid trevligt att handla när någon annan betalar.
När vi hittat ett gäng härliga fynd i Vivaci (ett inlägg om vad jag köpte kommer upp senare i dag) slank vi till den Magiska Parken i Caldas där köpcentrat ligger, och åt lurre.
Vi var barnfria dessutom, så att få strosa runt i parken i maklig takt för att sedan plantera oss under ett parasoll å äta lunch i två timmar var riktigt rackarns underbart.
Vi köpte varsin lemonad och njöt av grönska, vackra vita blommor, solfläckat gräs och VÄRME.
Sen hittade vi en restaurang (som var underbar, en ny favvo!) och slog oss ner.
Jag var toklycklig över att ha hittat LIVETS SOLGLAJER på shoppingturen! HUR underbara? 9 euro på Bershka. KAP!
Ville ta typ tusen selfies, kunde inte se mig mätt. Kattiga, sexiga och FÖR JÄVLA COOLA! Niklas tyckte att de var "maskeradiga" först. Men efter ett tag ändrade han sig och tyckte jag var het i dem. Ibland tar det tid att komma till sans.
Hittade även livets kepa! 
...och ett par sjukt snajdiga sliders. Perfekta kittet ju för en bagagelös semesterfirare.
Under parasollet åt vi varsin smarrylarrysallad.
...och jag tog en enkel espresso. Givetvis med så pass mycket socker i, att skeden kunde stå upp av sig själv. Mmmm.
Sen satt vi där å göttade oss, och det spelade ingen roll i världen att mitt bagage var borta. Vi fick ju en betald shoppingtur på köpet, och en tvåtimmarslunch i Magiska Parken.
Ibland (ganska ofta faktiskt) blir såna här Make It Work-moments faktiskt riktigt, riktigt bra. Helt klart en ljuvlig start på Portugallienresan!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Therese

Var är dina fina jeans från?

Svar: Gina tricot! Har dock klippt av dem själv. 😽
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - Amanda

ÅH, så härligt det såg ut med solen som skiner genom lövverken och bildar solfläckar på gräsmattan. Även du ser härlig ut med lite färg och fräscha fräknar på bröstet. Är så avis och sugen på sommar att jag inte vet inte vart jag ska ta vägen, haha! :D