Vanja Wikström Momtrepreneur

Jag tänker inte vara rädd
Hörrni. Vet ni vad? Hur vidrigt och fasansfullt gårdagens händelser än var och är, så tänker inte jag låta det rucka på min vardag eller på mitt sätt att leva. Jag har skrivit det förr, och jag skriver det igen: när rädslan kryper innanför skinnet på oss, då kommer hatet. Dit vill jag inte, och hat är det sista den här världen behöver just nu.
Jag känner därför att vi fortsätter med el bloggo som vanligt, om allt helt plötsligt stannar upp och blir annorlunda - ja men då VINNER ju de onda. Vi åt frulle tillsammans i morse på Urban Deli, precis som vi ju alltid gör på helgerna. Ingen satans idiot ska få rucka på sättet vi lever våra liv.
Tänker också att det för er som läser kan vara en slags tröst att liksom få konsumera lite lättvindigheter, mitt i alla rapporter om lastbilar, offer - och nu odetonerade bomber. Därför kommer jag lägga upp inlägg som vanligt från och med nu. Ni som känner att ni inte pallar med sånt i dagsläget (helt förståeligt) får komma tillbaka till bloggosfären när ni känner att det känns rätt igen. Tills vidare kör jag på. För jag tänker fortsätta leva mitt liv precis som vanligt. Rädslan ska INTE få krypa in under mitt skinn. KRAM på er!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Alexandra

Åh vad skönt! Jag klarar inte att se mer på nyheterna utan vill gärna förenkla livet en stund och läsa, titta och lyssna på lättvindigheter. Jag håller med om att - trots det fruktansvärda som har hänt - vi måste fortsätta att leva. Tack Vanja :) <3

#2 - Louise

Så fint inlägg.
Ja klarar inte av och titta på nyheterna längre.

#3 - Vic

Tack för att du sprider glädje mitt i all sorgligt <3

#4 - Caroline

Tack för att du ger lite glädje och visar att livet fortsätter <3 Jag bor inte i Sthlm men läst nyheter och sett massa inlägg på Facebook som gör att jag mått så dåligt i helgen så då är det skönt att läsa din blogg!

#5 - Amanda

<3

#6 - Lisa

Bra där! Rädslan ska inte få ta över!! Kärlek till dig

#7 - Emma

Helt rätt <3

#8 - Hanna Karlsson

Jag tycker att det är bra att det bloggas på som vanligt. Tycker att det börjar bli lite mycket i medierna nu så det känns skönt att få fokusera på ytligheter också. Vi måste låta livet fortsätta som vanligt.

#9 - Sara

Verkligen en bra idé och håller helt med: Ingen ska få skrämma oss från att leva våra liv. Kram!