Vanja Wikström Momtrepreneur

Jag & Jossan har gjort världens finaste mobilskal!
                                                                                 I extremt stolt samarbete med Caseapp
BREAKING NEWS! Är VANSINNESSTOLT just nu, för i dag kan jag och Jossan avslöja att vi gjort ett designsamarbete med Casepp där vi designat fyra olika mobilskal som garanterat maxar vardagsglädjen!
Här ovan ser ni dem, och givetvis har vi utgått från våra poddis-slagord: "Make It Work", "Dream Big", "Fuck It" och "Feminism Is Cool".
Ingen som följer oss kan ju ha missat att vi älskar att omge oss med sånt som gör oss glada, detta gäller kanske särskilt sånt vi använder varje dag. Mobilskal är ju ett praktexempel på detta, och vi båda klär alltid våra telefoner i härliga färger, mönster och inspirerande citat. Därför var det en DRÖM att få skapa alldeles egna skal med de färger, former och citat som just VI vill se varje dag!
Ingen som följer oss kan heller ha missat att jag och Jossan (såklart) är uttalade feminister, och att vi ofta pratar om feminism i poddisen. Därför var ett feministskal SJÄLVKLART när vi satte oss ner för att designa.
"Feminism Is Cool" - rackarns bra citat, och bästa presenten till både sig själv OCH pojkvännen/partnern!
"Make It Work" är nåt annat vi oftaoftaofta pratar om. Det handlar om att bestämma sig för att göra det bästa av allt, oavsett hur förutsättningarna ser ut. 
Bra grej att påminna sig om!
"Fuck It" kändes också som en självklarhet när vi skulle designa våra skal. Att inte hänga upp sig på småsaker och slösa energi på sånt man inte kan påverka, utan istället fokusera på det som är Viktigt På Riktigt är en stor del av vår livsfilosofi.
"Dream Big" - ja, den var ju såklart också given. Våga drömma stort! För om man inte ens vågar lyckas inne i sitt eget huvud, då är det omöjligt att lyckas irl. Men jag LOVAR - allt ÄR möjligt! Det är bara du som sätter gränserna.
Och på tal om att Drömma Stort, så är det fantastiskt stort för mig att jag och Jossan fått göra de här skalen. SÅ roligt ju, att den där cappon på Nytorget 6 för snart två år sen resulterat i såväl en sjukt fin vän som en poddis och roliga samarbeten som det här med Caseapp som gör att vi får sprida vårt evangelium om GRL PWR och att ALLA KAN! Är så himla stolt över vår resa, och den har bara börjat.
Här är alla raringarna på en och samma bild! ÄLSKAR färgerna (visst är de lite My Little Pony-aktiga ha ha?), och jag tycker att de fullkomligt SPRUTAR vardagsglädje! Plus att de påminner om saker som är Viktigt På Riktigt.
Hoppas innerligt att ni också tycker om våra skal, de kan köpas till alla olika telefoner och hittas här!
Ps - Vore VANSINNESKUL att få se bilder i era Inspirationstagramsflöden på skalen, använd hashtagen #CaseappXJosefinOchVanja så hittar vi bilderna!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Katja

Så snygga mobilskal! Dem är både fantasifulla och viktiga:) Jag tycker själv att det var bra att det fanns fina skal för Iphone 4s. Det finns ju inga fina mobilskal om man har en gammal mobil... Måste definitivt införskaffas!

Svar: Åååå vad glada vi blir! Kul att du känner att de är både vardagsglädje OCH viktiga på samma gång, precis vad vi ville. 😻🙌🏻 lova att använda hashtagen om du postar någon bild och berätta gärna vilket / vilka skal det blev, så kul att se din favvo. Taaack för peppen!💘💘💘💘🎉🎉🎉🎉
Vanja Wikström Momtrepreneur

#3 - enna

Så fina och peppande! :)

#4 - clara

Men åh så fina!

#5 - Micael

Jisses vilka underbara skal! Har just beställt 😍 Ni är verkligen så grymma som vill sprida er vardagsglädje till oss 💕🌸 Jag har alltid varit "den positiva" i alla mina kompis kretsar men har ingen som direkt är det för mig, ingen som fyller på mig med energi. Hittade er pod för ett par månader sen och ni har verkligen gjort skillnad i mitt liv. Så tusen tack för att ni gör det ni gör ❤️

Svar: Men ÅÅÅHHH! Blir så himla glada! Otroligt fin kommentar, HEJA DIG och let´s peppa varandra liksom! Sjukt kul att du gillar skalen också! Lova att använda vår hashtag om du lägger upp någon bild någon gång, så sjukt nyfiken på vilka skal ni gillar bäst ju! <3 KRAM!
Vanja Wikström Momtrepreneur

#6 - Micaela

Kommentar fem ska det stå Micaela, förr bort ett a 🙈💕

#7 - emzi

Sjukt fina! Jag vill ju ha allihopa! :D

Svar: Ååååå vad glad jag blir!🌈😽💘🎉🍉🍒
Vanja Wikström Momtrepreneur

#8 - Spinkfinger

ÅH herregud vilka fina!!! <3 <3 <3

Svar: Ååå taaaack!🍒🦄🌸😽🎉🙌🏻💘
Vanja Wikström Momtrepreneur

#9 - Amanda

My little pony-pasteller är ju de bästa färgerna! Mer pastell i livet!

#10 - Moa

Men guud vad fina, peppande och helt fantastisk inspo helt enkelt!! Bästa citaten oxå😍😍🌟

Svar: Taaaack! Blir så glad!🌈😻🎉🦄
Vanja Wikström Momtrepreneur