Vanja Wikström Momtrepreneur

Hur man hittar sin inre extraväxel
Happy clappy PODDISDAG! I veckans Skypepoddis inspireras vi av Jossans vistelse i Nevvan och snackar drömmar, Dream Big och hur man hittar sin inre extraväxel. Jag bjussar också på mitt nya favorituttryck "Stanna i bologneeeeesen!". Vad det betyder får ni veta om ni lyssnar!
Visst är bilden ovan fin? Blir så himla glad av den. Tack grymma Kajsa Charlotta för att du tar så magiska bilder på oss!
 
Vi hittas där poddar finns, häng gärna med oss även på Facebook för daglig pepp i flödet!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Sara

du var ju med i en tidning där du berätta om dina hårvårdsrutiner och det reportaget skulle komma ut i februari. vad hände med det? :)

Svar: Hmmm, var det Mama-reportaget kanske? Det handlade om mina ekologiska favoriter på skönhetsfronten, där ingick hårvård och lite rutiner kring det. Var det den artikeln du tänkte på kanske? Det var Mama nr 3 med Elaine Eksvärd om omslaget i så fall. Blev en jättefin artikel tycker jag. :-)
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - emzi

Helt fantastisk podd :D Man blir så peppad av att lyssna på er! :D

#3 - Malin

Gaaah magiskt podd som vanligt men alltså det där raspande ljudet 40 min in-vad är det?! Låter spm att ngn filar sina naglar i mitt öra-PANIK!!!
Annars topp som vanligt!

Svar: Ja sorryborry!🙈 spelade in med mitt headset istf micken och det blev nåt knas tyvärr på vissa ställen. Aldrig mer, lovar!💘
Vanja Wikström Momtrepreneur