Vanja Wikström Momtrepreneur

Hjärtat brister
Hej hörrni. Skulle precis sätta mig och blogga om min gårdag i bilder när jag fick ett sms från Niklas: "Är du ok? Lastbil har kört in i Åhléns." Sekunden senare messar mamma i familjens whatsappgrupp: "Åhléns. Terrordåd? Är alla ok?????". Svarar mina oroliga familjemedlemmar, dyker in på DN.se och blir bara så överjordiskt ledsen. Ont i magen, illamåendet väller upp i halsen.
Det blir inget inlägg om min gårdag i bilder i dag, som ni förstår. Det känns oviktigare än oviktigast just nu. Sitter här i soffan och är bara så bestört och förtvivlad. Har nyheterna på i bakgrunden, nu pratar de om en gärningsman som skjuter. Känns bara så galet, vidrigt, fruktansvärt.
Terrordåd? Ensam galning? Vart är världen på väg? Hjärtat brister.
#1 - Sara

❤❤

#2 - ISA

känner exakt samma. Helt chockad. Var påväg mot stan, till en butik vid sergelstorg. Hade det varit en timme senare hade jag varit precis där. Så otroligt hemsk. Kram & var rädda om er <3

#3 - Katja

Jag kände när jag precis fick reda på terrordådet; herregud i Sverige?! Sedan tänkte jag; nu är det min och min familjs tur. Jag bor själv inte i Stockholm men min älskade bror och mina kusiners pappa. Men alla är okej. Hoppas alla i din familj mår bra:)

#4 - Johanna

Hörde just. Tack för uppdateringen! Loggade genast in på din sida då jag hörde för att se ifall du skrivit något <3 Ta hand om er där <3

#5 - Josefin

❤❤❤

#6 - Lova

Skönt att se att du mår bra. Fruktansvärt det som hänt i Stockholm!

#7 - Amanda

Kärlek i mängder, Sverige behöver det nu <3

#8 - mariaanderzon.se

Gårdagen var hemsk. Jag fick så ont i magen, inte av rädsla eller chock utan för de drabbade familjer som tvingades se sina nära ligga i småbitar på Drottninggatan. När sånt här händer kan jag önska att människor inte hade sociala medier, att vi inte tog kort på allt och med en knapptryckning på mobilen delade våra bilder med hela världen. De bilder jag såg igår ska ingen anhörig behöva se.