Vanja Wikström Momtrepreneur

Happy Monday å allt sånt
Ja men hallååååå på er, hoppas att ni haft en rungande finfin måndag so far! Min började på Drömmis med ovan flådiga donna som ni ju känner rätt väl vid det här laget. Där plåtade vi ett gäng nya Josefin & Vanja-bilder med Kajsa som ju tagit helt magiska bilder på såväl mig och Jossan som på min lilla familj tidigare.
Drömmis är ju liksom så DRÖMMIGT, så det blev en magiskt fin setup och vi fick en massa fint material. Efter att vi plåtat färdigt hängde Kajsa med mig hem, vi skulle nämligen fota en ny bloggheader till mig. Jag är ju varken långhårig eller blond längre, så den känns liksom inte så aktuell längre, den som jag har nu.
Den nya blir dock jättefin, vilket känns bra eftersom jag ju numera har mer tid att ta hand om el bloggo - och då vil jag liksom att det ska vara snajdigt överallt och inte en massa halvmesyrer här å där.
Sen jag och Kajsa blev klara har jag suttit just precis HÄR (se ovan) och jobbat. Med undantag för de minutrar det tog mig att slinka bort till Coop och handla - jag fick nämligen enorma grötcravings och var bara TVUNGEN att få äta gröt med honung och blåbär till lurre. Så jag slank ut å kirrade det, och det var SÅ smarrigt. Lyckan att få stilla hungern med PRECIIIIS det man e sugen på alltså.
Nu ska jag knappra vidare en stund, hörs snart!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Amanda

Du har säkert sagt det innan men det har jag isf antingen glömt eller missat; varifrån är den superfina blusen? :D

Svar: Den är från Lindex, tror den finns kvar i butik. <3
Vanja Wikström Momtrepreneur