Vanja Wikström Momtrepreneur

Fyra snygga bilder och en ful
Såhär ser jag ut i dag! Tycker jag är riktigt snajdig faktiskt, och är stolt över att outfitten inkluderar dessa tre saker:
  1. Färg!
  2. Mönster!
  3. Vårfeeling!
Om jag hade varit en matlagare med mästerkocksambitioner hade jag sagt nåt i stil med att den här leopardkappan och de gröna brallorna "gifter sig så fint, både färg och textur är i bra balans". Men nu är jag ju inte det, så jag nöjer mig med att säga att jag tycker att de är en rackarns fräsig kombo.
Kepa / Hattbaren (köpt för säkert 8 år sen, får så galet mycket frågor om den men den finns nog dessvärre inte kvar. Liknande går såklart att hitta dock.)
Leopardkappa / Esprit (har gått loss med saxen runt kragen och customize:at en smula)
Stickad tröja / American Apparel
Byxor / Gina Tricot
Rosa mockasneakers / Converse
Fotograf / Drömmis nya stjärna Christine, igen! En himla trevlig böna som råkar vara en mästerlig livs- och karriärcoach. Slink in här, ni som är sugna på en sån vettja.
När man lägger in ett gäng snyggingbilder på sig själv är det inte mer än rätt att en sån här också får slinka med. För allas våra självkänslors skull. (Inte min kanske. Ehhh. Men ni fattar.)
Nu ska jag och min snajdiga outfit gå ut å greppa en sen lunch!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
#1 - Tina

Hej! Kan inte se hur snygg du är - får bara en stor annonsbild över hela skärmen som är blank och därför inte går att ta bort.

Svar: Ommäää! Vad störigt! :-( det kommer nog lösas asap, kanske funkar bättre om du går in på någon anna enhet än den du kikar på nu? Du får ju inte missa mina snyggbilder! ;-)
Vanja Wikström Momtrepreneur

#2 - Gabriella

Så fin du är Vanja! Jag beställde dom byxorna idag på nätet, men blev osäker på storlek. Vad har du för storlek? Vi är nämligen (tror jag) typ lika långa! Kram

Svar: Tack finis! Jag har strl S och de är toppen på mig. Nåååågot långa kanske, men det har jag löst genom att vika linningen på byxorna en gång extra. Funkar topp! :-D Jag är 166 cm.
Vanja Wikström Momtrepreneur

#3 - Linda

Men snygg!!

#4 - Christine

Hihi tycker den där "fula" bilden var såå gullig :) :) Ha en härlig helg!

#5 - Miccan

Älskar att du slängde in en kul "mellan tagningarna bil" 😍😃 Grym outfit på en grym brud! 👌🏻

Svar: He he, man får ju bjuda till lite liksom!😜💁🏼
Vanja Wikström Momtrepreneur

#6 - Kristina

Ååh vilken härlig outfit!! ÄLSKAR den! Byxorna är helt fantastiska!!✨🌟✨ O älskar att du tar med en fulbild, känns så skönt att få se sånt i bloggar tycker jag!🌸🙏🌟💘

Svar: Ha ha! Vad underbart att du gillar både det fräsiga och det fula!😜💁🏼
Vanja Wikström Momtrepreneur